Promotiemogelijkheden GLS 2022/2023

Dit formulier is bedoeld voor het plaatsen van reserveringen voor advertenties en promotiemogelijkheden tijdens de Global Leadership Summit 2022/2023. Met het invullen en verzenden van dit formulier beschouwen wij dit als een definitieve reservering qua ruimte en neem je deze producten af.

Na je reservering ontvang je van ons een aparte mail met je reservering, de specificaties en deadlines voor het aanleveren van je materialen. We factureren voorafgaand aan de GLS.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar advertenties@opwekking.nl

Factuurgegevens
Losse promotiemogelijkheden
Overig programmaonderdeel of programma-item

Wil jij op een andere manier zichtbaar zijn? Kies er dit jaar dan voor om een programma-item te sponsoren. Denk bijvoorbeeld aan wat lekkers bij de koffie, waterflesjes, de lunchboxen rolletjes pepermunt of kauwgom of het organiseren van een pauze-activiteit /minibeleving.

Heb je een goed idee? Laat dat dan hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

Bestelling, annulering en voorwaarden
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Na het versturen ontvang je een bevestiging van je bestelling. Kort daarna zullen we je een factuur sturen.
  • Na het versturen van dit formulier is je bestelling definitief.
  • Bestellingen kunnen niet geannuleerd worden. Lagere aantallen bezoekers of oplagen geven geen recht op annulering of restitutie. Indien Opwekking bestelde promotie niet kan leveren wordt overlegd voor alternatieven of geld teruggestort.